Το πρώτο μας βραβείο είναι πραγματικότητα !

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια  να αναδείξουμε ένα όχι διαδεδομένο μέχρι σήμερα  για την περιοχή μας προϊόν … το ελαιόλαδο. Η καθημερινή μας προσπάθεια  να εντάξουμε μια νέα ελαιοκομική περιοχή στον Ελληνικό χάρτη είναι μεγάλη και δύσκολη . Παρόλες τις δυσκολίες όμως η προσπάθεια αυτή αποδίδει και η Οικογένεια Καλαϊτζίδη μεγαλώνει, επεκτείνεται και κερδίζει ολοένα και περισσότερους πιστούς καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι αναγνωρίζουν την ποιότητα και το μεράκι που κρύβεται πίσω από κάθε μια σταγόνα ελαιόλαδου που παράγουμε .

Αποτέλεσμα αυτής της σκληρής δουλειάς και της εμμονής μας προς το τέλειο έφερε την  πρώτη μας διάκριση για το ελαιόλαδο μας στον διαγωνισμό The Olympia  Health & Nutrition awards 2018 που έγινε στην παλαιά Βουλή στην Αθήνα στις  17 Μαΐου 2018 στον οποίο έλαβαν μέρος  2500 δείγματα , δηλαδή περισσότερα από οποιαδήποτε άλλο διαγωνισμό ελαιόλαδου που έχει γίνει παγκοσμίως .

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε την πρώτη μας διάκριση σε όσους αγαπούν το καλό ελαιόλαδο και μας βοηθούν να προσφέρουμε  ένα προϊόν με υγειοπροστατευτικές  ιδιότητες για τον οργανισμό μας χάρη στην υψηλές φαινόλες που περιέχει.

Θα θέλαμε επίσης να ανανεώσουμε την υπόσχεση που έχουμε δώσει σε όλους εσάς διαβεβαιώνοντας σας ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και ότι σύντομα θα κάνουμε το επόμενο βήμα ώστε το ελαιόλαδο μας να κάνει γνωστή την περιοχή μας και τους ανθρώπους της .

Με μεγάλη χαρά σας χαιρετά η Οικογένεια Καλαϊτζίδη .