Με ψυχή βαθιά !!

Με ψυχή βαθιά !!!

Ότι κάνουμε στους ελαιώνες μας το κάνουμε με αγάπη και μέσα από την ψυχή μας . Δεν προσπαθούμε να παράγουμε απλά και μόνο ένα ελαιόλαδο …… Μέσα από την διαδικασία παραγωγής του ελαιόλαδου μας αναπαράγουμε την αγάπη και τα συναισθήματα της ψυχή μας …..

Μέσα από την πορεία και την συνεχής εξέλιξη μας δημιουργήθηκε η επιθυμία και η θέληση να αναδείξουμε μέσα από το προϊόν μας αυτό τον τόπο και τις δυνατότητες που έχει .

Η δημιουργία και η καλλιέργεια ενός ελαιώνα μέχρι και πρόσφατα κατά το πλείστων των περιπτώσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις , να προορίζεται για παραγωγή ελαιόλαδου για προσωπική χρήση και στην καλύτερη των περιπτώσεων την παραγωγή βρώσιμης ελιάς και πώληση της στην χοντρική .

Θα πρέπει να δημιουργηθεί μια στρατηγική και μέσα από την συνεργασία μικρών παραγωγών να δοθεί μια νέα πνοή καθώς η περιοχή μας ενδείκνυται για την καλλιέργεια ελαιώνων.

Ήρθε ο καιρός για αυτούς που βλέπουν πέραν από το συνηθισμένο τρόπο τον πρωτογενή τομέα ( καλλιέργεια – παραγωγή – διάθεσης του προϊόντος μέσω των μεσαζόντων ) να πάμε ένα βήμα μπροστά καλλιεργώντας και τυποποιώντας ένα προϊόν με υψηλή προστιθέμενη αξία ….το ελαιόλαδο …..

Leave a Comment.